h1

Om mej

Vem är jag?

Jag är ganska mycket. Jag bor i de mörka smålänska skogarna och är 29 år. För 8 år sedan födde jag min första flicka och 4 år efter det födde jag min andra flicka. Båda med kejsarsnitt. Jag började blogga för 2 år sedan och har sedan flyttat runt på olika portaler men hittat denna för att stanna. Jag älskar att skriva, ventilera av mej av vardagen. Jag började blogga för jag ville få ur mej allt som ingen längre orkade lyssna till. Och framför allt för att få ur mej vad jag tänkte och tyckte och dessutom inse att jag inte var den enda i hela världen som tyckte och tänkte så om olika frågor eftersom jag har en förmåga att alltid tro att jag är den enda i världen som tycker på ett speciellt sätt.

Jag växte upp med min mamma under barndomen, men med min pappa under tonåren och det är väll främst tonåren som satt sina spår eftersom min pappa är missbrukare. Och det gjort mej till medberoende. Men jag har aldrig trott att det ska ha påverkat mej till min personlighet idag men på senare tid fått inse att det och mina erfarenheter om olika saker gjort mej till den jag är idag. På gott och ont.

Idag är jag arbetslös, men inväntar ett 6 veckors vikariat som personlig assistent i sommar (o8). Min äldsta flicka har börjat skola och min vardag består av tvätt, mat, läxläsning och en massa mys. Självklart en massa tjafs med barnen om städning med. Speciellt om deras kläder som har en förmåga att hamna överallt och ingenstans.

Jag är jungfru, men känner inte alls igen mej i vad en typisk jungfru är. Jag är en kvälls/natt människa, men har på senare tid förstått att man måste sova på natten för att kunna orka med dagen. Jag har mina fula ovanor, så som rökning och nagelbitning. Jag är en obotligt kärlekskrank tjej som älskar varenda romantisk komedi som gjorts. Tittar även på thriller och skräckfilmer, men ska jag titta på skräckfilmer krävs det att jag håller barnens pappa i handen för att inte pissa på mej av rädsla.

Jag är glömsk och glömmer oftast varenda tid jag får att passa. Jag och möten går inte alls ihop. Jag älskar människor i rätt portion och min största idol är min mamma. Jag tror detta var allt du behövde veta om mej.

Undrar ni något? Fråga!

Annonser

18 kommentarer

 1. TAck och lycka till vännen!


 2. Och nu hamnar du direkt i rssläsaren såklart!


 3. Tack, vad söta ni är :-)


 4. Hoppas du ska trivas här på wordpress! Kram!


 5. Någons Mamma: Jo, tack. Det känns mycket bättre iallafall :-)


 6. Kul att ha dig här! WordPress är bäst, jag har provat mååånga bloggportaler!
  Fin bild du har i bannern!
  Vi hörs!


 7. Isabella: Jo jag trivs här faktiskt. Tack :)


 8. Tack för besöket. Kul att du hittade till min deprimerade hörna…
  Massa glada leende


 9. Hej!
  Jag är ny här på WordPress. Startade upp min blogg så sent som igår. Har suttit hela helgen och kliat mig i huvudet medans jag försökt lära mig hur det fungerar. Vet du någon bra, svensk sida, som skriver om hur det fungerar här? Försöker också snegla lite på andra bloggar och få idéer. Som din fina blogg t.ex. ;-) Ha det!


 10. jamen här är du ju!

  hoppas allt är bra!

  många kramar!


 11. Du har stavat fel – mej stavas mig!


 12. Hej!!! Jessicaag rycker du är så sötttttttttttt kan jag få din msn plzzzzzzz jag jag är nio


 13. Detta är min blogg och inte Jessicas!


 14. heej snyggingen jessica :) ! hur är det med dig *
  ?? hoppas allt är bra med dig … ville bara säga att jag dyrkar dig till döden ,, för du är så jävla vacker …..om du vill snacka lite hade de varit trevligt om du addat mig på msn :)? biffen_dahlstrom@hotmail.com …. om inte så ha d fint baby . första gången jag såg dig på BB så blev jag kär i dina bruna vackra ögon :) finast är du <3


 15. Men ffs kan ni inte läsa?


 16. Kul att se att du är Jungfru du med och det du beskriver om dig passar mkt väl in på mig oxå haha.. speciellt detta med att sitta uppe på kvällar o nätter !! Är själv en medberoende med både en mamma, syster o bror som är alkoholister så jag vet hur det är *suck* det påverkar en väldigt mycket o min uppväxt är väl präglad av morsans skåpsupande…Jag röker inte längre……men jag snusar o är oxå en ganska kärlekskrank person.
  Jätteroligt att läsa mer om dig, tack för det…
  Ha det gott o kram på dig :)


 17. Tycker beskrivningen av dig själv passar på mig.. märkligt… ;-)

  http://jmfhansson.wordpress.com


 18. Nyfiken som jag är så letar jag ett namn på dig ;)



Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: