h1

GästBok!

Skriv vad ni vill, eller ingenting! :-)

Annonser

54 kommentarer

 1. Då passar jag på att inviga din gästbok med att svara på frågan du ställde :-)

  Det är bloggare som har länkat till dig och det är deras rubrik du ser som inkommande (permalänkar ) länkar.


 2. Alter ego: Ussh nu känner jag mej riktigt trög för jag fattar inte ändå. För kolla här:

  Inkommande länkar

  * Dream weaver tutorial – Dream Foundation
  * Top Posts
  * Growing Blogs
  * Jag ser dem inte som loser!

  Så står det för mej..
  Men jag kommer inte till någon som länkat till mej? :)

  Ässh kanske bara jag som är trög, Tack för att du svarade iallafall :D


 3. Ahh nej, bryr dej inte om det där sista. Jag fattade nu. *S*

  Dream grejen länkade visst.
  Top blogs och growing blogs med – det var google sidor, och den andra är min egen.

  Tack, nu var det problemet löst :-)


 4. :-) Ja top blogs och growing blogs, brukar vara att det gäller WordPress egna topp listor.
  Tror du hittar det om du går till sv.wordpress.com


 5. Alter ego: Ja jag hittade det. Tack så mycket! :)


 6. Hej! Såg att du varit hos mig och hälsat på.
  Fin blogg du har. Har inte hunnit läsa så mycket än men det ska jag.
  Och jaa… wordpress verkar kanon.
  Dags att byta?


 7. Skärgårdsdoktorn: Ja nu har jag bara varit här en vecka, men jag gillar den och kommer inte att byta tillbaka igen. Men var inne på din sida innan, och tyckte din sida med var jättefin. Men om du byter, säg gärna till så jag kan fortsätta läsa dej eftersom jag hittade en ny favorit :)


 8. Tack för kommentaren i min blogg. :) Bevaka gärna och kom tillbaka ofta. :)


 9. Hej!!

  Trevlig blogg, du har!! :)
  Jag ska faktiskt precis till att se filmen ”Säg att du älskar mig”, som du tipsade om.

  Ha det bäst!!

  M.v.h.


 10. En liten utmaning…

  http://trollhare.wordpress.com/2007/03/06/snor-suede-och-skammigheter/


 11. wwwwwwwwwwwwwww jag tyker dan har filmmen


 12. Hej! Kul att hitta hit! Nu fick jag lite fler filmer på vill-se-listan…


 13. Jag skulle nog säga: love AND hate!!! Det blir roligare så…


 14. Gloom: Haha Ja det var det väll kanske :-)


 15. Tack för kommentaren i på min och vovvarnas blogg.
  Jag har kollat runt lite här hos dig,en blogg med mycket att läsa.=)
  Hoppas du tittar in till oss fler gånger.
  Ha det bra!


 16. Otroligt vad fin du fått din blogg. Blir NÄSTAN lite sugen på att byta . . . ;)
  Kraaam!


 17. Hello M! Kan ju skriva lite här istället, eftersom man får skriva vad man vill här. På WordPress är det bara (2) bloggar jag följer: Din och Trollhares. Ni är bägge intelligenta varelser, med mycket att berätta. I like that! Ibland saknar jag någon blogg att skriva på, men jag har lagt bloggen på hyllan, helt. Kanske blev det dödsstöten på AB, i´m not shure. Så i framtiden kommer jag bara att vara… Den Osynligen Bloggaren, som inte bloggar själv, men som gärna kommenterar ibland. Faktiskt rätt kul att (numera) leva upp till sitt rykte som ”osynlig”. Hoppas du och kidsen har det fint, och att allt går som det är tänkt. Kram & Sånt /D.O.B


 18. GRYMT läckert du har fått det här:-)


 19. Ville bara lämna ett tassavtryck när jag ändå kikade in, mysig sida!
  Tack för kommentaren! Och vad cool idé med gästboken :)


 20. Visst är det konstigt att det alltid ska reageras så snart det gäller det kvinnliga könet? När det gäller det manliga så är det så accepterat att det bara går förbi. Fast visst måste GB sålt mängder med glass det här sista. Mycket god pr för dem detta, beroende på om man ser på det positivt eller negativt.

  Kram kram


 21. Ja, gör det! Den är verkligen jättebra! Pixbox.se =)


 22. Hej igen, du nu blev jag väldigt nyfiken här, hur gjorde du för att skapa en gästbok? Har du lust att dela med dig av informationen…hade varit väldigt trevlig

  Ha de gott :-)


 23. Hej!
  Jag vill bara tipsa om en bra gratis kurs i läsning. Den finns på http://www.lasolar.se. Den lär dig att läsa på ett annat bättre sätt än det sätt som du vande dig att läsa på i skolan. Är du lärare lär du dig vilken attityd till läsning som du ska förmedla till dina elever när du läser denna kurs. Kursen passar alla men är särskilt viktig för elever och studenter. De lär sig här att läsa för att lära och inte bara för att klara prov. Denna kurs borde vara obligatorisk för alla elever och studenter. Tyvärr så lär sig eleverna inte i skolan att lära. De lär sig bara att klara prov vilket är något helt annat än att lära. De får därför dåliga attityder till läsning och lärande. Detta bör man försöka ändra på. Eleverna måste lära sig hur de ska lära i skolan. Skolverket måste ta sitt ansvar och jobba för att nå detta mål. Elever som kan lära bör vara det främsta målet i skolan.


 24. Har funderat lite.
  Du skall skaffa dig en hund
  Mitt förslag är en pinscher som är lagom stor som sällskapshund men tillräckligt när man behöver skydd. Man kan ju åxo tänka sig en herdehund. Fast då är risken stor att en angripare inte bara blir stoppad utan även uppäten :-)
  Mvh Max


 25. Precis min åsikt!

  kram på dig!!!


 26. Jag älskar dejj jimmy,du är den bästa sångaren,jag var på din konsert i piteå och gud vad du var bra asså !Jag avgudar dejj !


 27. hejhej jimmy ,
  asså först var inte du någon som jag lyssnade på men efter att hört din låt du hade i melodifestivalen kommer jag lyssna på dejj mer . asså du är den bästa killsongaren som jag vet ! hälsningar rebecka . :)


 28. Sofiaa Och rebecka: Detta är inte Jimmy jansson hemsida? Eller hans gästbok! :)


 29. Hellu. Ville bara kolla att allt är bra med dig? Kram


 30. asså det är ju inte ens acceptabelt att trots att man vill sälja sin kropp för att man trivs med det…människan i sig är ju inte en docka och vem fan kan trivas med det?
  Du säger att bara det inte är droger inblandat o dylikt…men i den där branschen är det fan inget annnat än just det…..en människas integritet tolalförstörs och enda sättet att klara sig från en psykisk breakdown är att ta lite ”knark” om ma tror så lite om sig själv och tror att man ska må bra av att sälja sin kropp till andra de har dem fel.

  även fast dem strålar av glädje utåt…kroppen är något personligt och den ska man inte ge till vemsomhelst…den är en skatt som man ska vårda ömt!

  Mvh/Emelie Özbudak


 31. Hey! Nu får du blogga lite. Saknar ju dig!


 32. Jättefin hemsida, får man en sådan av wordpress eller har du gjort den själv?


 33. cacnadel


 34. Hej Jessica!!!!

  Jag tycker nog fan du är min idol!
  Du är liksom sååå jävla fucking SNYGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  av: Diana


 35. hej då jag ska gå och läga mej kram


 36. hej du ä’r så jävlar coool och snyg


 37. kan nån på denna sida förklara va ni håller på med?
  jag blir givrig och snurrig och snarast inte fattar nåt..

  plysse jag har stora problem och måste ha nåns hjälp


 38. skriv till min hotmail på sher_1984@hotmail.com
  snälla alla som kan och inte kan så mycket eller vet
  nåt skriv nåt som ni vet att skulle hjälpa mig på nåt sätt
  skulle kunna hjälpa mig jag är välldig illa utte.
  kram alla som e vänliga eller ej


 39. Hej! Dikten du har är skriven år 1968 av Robert N. Test (1926-1994)

  ”To Remember Me”
  The day will come when my body will lie upon a white sheet neatly tucked under four corners of a mattress located in a hospital busily occupied with the living and the dying. At a certain moment, a doctor will determine that my brain has ceased to function and that, for all intents and purposes, my life has stopped.

  When that happens, do not attempt to instill artificial life into my body by the use of a machine. And don’t call this my deathbed. Let it be called the Bed of Life, and let my body be taken from it to help others lead fuller lives.

  Give my sight to the man who has never seen a sunrise, a baby’s face, or love in the eyes of a woman. Give my heart to a person whose own heart has caused nothing but endless days of pain.

  Give my blood to the teenager who was pulled from the wreckage of his car, so that he might live to see his grandchildren play. Give my kidneys to one who depends on a machine to exist. Take my bones, every muscle, every fiber and nerve of my body and find a way to make a crippled child walk.

  Explore every corner of my brain. Take my cells, if necessary, and let them grow so that, someday, a speechless boy will shout at the crack of a bat and a deaf girl will hear the sound of rain against her window.

  Burn what is left of me and scatter the ashes to the winds to help the flowers grow. If you must bury something, let it be my faults, my weaknesses, and all prejudices against my fellow man.

  If, by chance, you wish to remember me, do it with a kind deed or word to someone who needs you. If you do all I have asked, I will live forever.

  Bara så att du vet ;) Jag råkade veta namnet då dikten också finns på en organdonations-site, och jag håller precis på att skriva en artikel om just organdonationer, så i ett utbrott av ordning-o-reda var jag tvungen att skriva detta inlägg… (återgår till jobbet…)

  /Mvh Johan F.


 40. Detta är inte Jessicas hemsida heller! Detta är min blogg!


 41. Hej hej jag vill prova anden i glaset men hur gör man?
  Jag tror inte det var en slump med anden i glaset.


 42. Jag läste om det där när du körde anden i glaset. Riktigt läskigt! Jag är själv 13 år och min kompis har kört det en gång och hon sa att det var jätte roligt men även läskigt. Hon sa att jag skulle köra det någon gång med henne. Men jag vägrar! För det första så har jag en granne som är lite inne i ”spök världen” om man säger så… Hon kan se vem som är ens skyddsänglar alltså vilka som vakar en då och då typ som ens gammel mormor eller vad det nu kan vara asså sånna som har döt då da :D
  Aja hon har sakt att jag aldrig någonsin ska köra det. Å så har jag läst att det inte är vanliga andar som är själva anden i glaset utan att det är satan alltså typ helvetets konung… Så det är inte riktigt snälla saker man tar kontakt med!!!
  Å sen läste jag att det var en tjej som hade kört anden i glaset och hennes kompis frågade hur hon skulle dö och den svarade ” vatten” och dagen efter så drunknade hon… Jag tror värkligen inte att sånna där saker är en slump. Eller rättare sakt jag vet.


 43. Hej. skulle vilja skriva till dej. du kan ju bli medlem på http://www.bilddagboken.se så kan vi ju prata :P // Tjenixxeen

  Hade bra och måsga kramar <3


 44. Jag ville bara säga att jag tog fel sida, jag menade http://www.bloggagratis.se


 45. Vad menar du?


 46. Hello!

  Skulle ju f;rs;ka h’va k;pet pa laptopen, men det gick inte sa bra!

  Sitter nu med min gamla dator. den som crashade och boksaverna med prickar och ring ovanpa vill inte funka…

  Undrar hur man gor for att ha en gastbok p[ sin blogg_

  Kram pa dej!

  & Bountyady


 47. Hej, Tack för att du gjorde ett avtryck på min sida. Ja, visst är min son helt underbar på den bilden.

  Ha de så bra och trevlig sommar


 48. Tusen tack för kommentaren :)


 49. Lämnar ett avtryck från min andra blogg.Välkommen in :) Ha en fin dag


 50. Tack! Snälla du. Här var det också väl skrivet…Jepp! Mina barn har också höstlov. Kul med små-syskon..Ha de så gott.


 51. jag tycker om dikter jag också


 52. Hörredu! Lösenord tack :D


 53. Hej,vad bra o fin sida du har.Känner igen mig själv ska bara…hahahaha.Kanon bra ska läsa färdigt allt sen mmm ska bara hihiihHa det got må väl o var rädd om dig.Kram Amelie<3


 54. Nu får du blogga liteKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: