h1

Snart är det böter för allt..

april 22, 2009

Jag tycker inte att det är rätt att skräpa ner, men 1000-1500 kronor för ett tuggummi tycker jag kanske är lite FÖR hårt. Det känns som vi bor i ett land där vi snart inte får göra någonting utan att få böta eller sitta inne för det. Jag tycker att det börjar bli lite väll mycket lagar. Och sen menar jag inte att det är okey att skräpa ner utan mer att kanske summan var dyr för ett tuggummi. Och jag vet även att fåglar och andra djur kan dö om de får i sej det. Och sedan kan man ju fråga sej om ett barn ska komma hem med en bot på 1500 kronor för att ha spottat ett tuggummi på gatan?

I göteborg vill nämligen politikerna införa detta. Jag personligen tycker nog att 1000-1500 kronor låter väldigt mycket för att ha spottat ut sitt tuggummi. Nu tuggar aldrig jag tuggummi så jag behöver inte vara orolig.. Men ändå..

713599gidcqc66ex_240196351

Annonser

6 kommentarer

 1. Tack så mycket :)


 2. Herre gud… Så fånigt!

  Men vid det här laget har väl ändå alla lärt sej att man ALDRIG ska erkänna något direkt, utan låta ALLT gå till rättegång…!?

  Och där får man väl klargöra för juryn att man inte alls spottade något tuggummi på gatan utan tappade det för att man fick en fluga i halsen och var tvungen att hosta och då flög det sabla tuggummit ut – precis när ”vän av ordning” råkade se det…


 3. Ja men det är väl så när politikerna inte får ordning på dem stora frågorna så ´kommer dem med såna här dumma saker bara för att det skall se ut som dem gör nåt. Annars vet jag inte varför man kommer såna här saker alls.

  Ja ja vi får väl se hur det blir. Tror nog våra poliser har annat att göra än att jag tuggummispottande människor *S*

  Kram Linda


 4. högt böter för med tuggummit.


 5. Ajaj, då får jag passa mig…jag både tuggar och kan ibland (men väldigt sällan!) spotta ut mitt tuggummi i buskarna (jag vet, fyyyy).
  Lite märkligt är det att man kan bli så hårt dömd för ett tuggummi men att våldtäktsmän kan slippa helt undan…tänker på flickan som tog självmord:(


 6. haha, jaa jag håler med dig! Inte klokt! Änglar och hjärtan är min röda tråd i hus och själ…kramiz MKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: