h1

Dagen fylld av bus!

mars 3, 2009

Jag antar att alla dagar inte kan vara en dans på taggfria rosor, för denna dagen har varit väldigt taggig. Jag har haft den lilla hemma, för visso har jag det varje dag när jag inte jobbar. Men idag har hon faktiskt gjort allt för att bara vara det där monstret med glimten i ögat. Hon har promenerat på varenda nerv i hela kroppen och hon har testat gränser till det sju milda grad. Och har även tjatat på mej så att mina öron blöder, om precis allting. Inte en enda tyst minut har det varit idag och inte en enda lugn stund. Inte ens titta på tv:n i lugn och ro gick utan det innebar att hoppa på bordet. Jajjamensan ni hörde rätt.. Hoppa på bordet så att duk och så mycket som fanns flög genom halva rummet. hgcff <—- (Det där skrev alltså busungen medans jag var på toaletten!!)

Hon har dessutom bytt kläder cirka 30 gånger idag, när jag hängde tvätt ägnade hon sin tid att kasta strumporna längs hela rummet för att jag sedan skulle få gå genom hela rummet och leta strumpor. Hon har varit en sån där riktigt ouppfostrad unge så att jag började undra.. Vem har uppfostrat henne, för att sedan komma på.. Ja just det, det var ju jag det.. *muttrar*

Hon har även fyllt sin span med vatten för att tvätta hunden med soppborsten. Så jag ska lova att den fantasin och den energin den har hon absolut inte fått av mej. Jag sitter här ikväll och är precis färdig, har ägnat hela kvällen åt att bara plocka iordning efter henne, vilket det känns som om jag inte gjort annat idag än hållt reda på henne och hennes bus..

Det var nästan ett tag så jag ville efterlysa barnkoppel.. Men ändå tänker jag tillbaka på dagen och ler.. För även om hon har varit jobbig är så underbart härlig med sprudlande energi. 

600362n7gq34l6i4

Annonser

6 kommentarer

 1. Hahaha, ja har man barn får man verkligen veta att man lever ;)
  Hahaha, men vilken liten go’tjej du verkar ha =)
  Kramar !


 2. Måste få fråga syns inte mitt senaste inlägg?


 3. Hua, vissa dagar skule man kunna sälja dem BILLIGT på Tradera!
  *ler*
  …för att nästa dag inse att de är de mest underbara varelser i detta universum…


 4. Hehe beskrivningen passar på min dotter med=) hehe men dom e ju goa iaf=)


 5. Haha, underbar beskrivning :)

  Det är ju just det där… att i efterhand ser man det CHARMIGA i allt. Även om det rent ut sagt kan vara pissjobbigt mitt i allt.
  Min tonåring (14) retas med mig ibland, när jag är på dåligt humör. Jag inser ju, att hur arg jag än är, så ler jag ju lite inombords. Just där och då har jag ju allra mest lust att ge henne en stor smocka, men efteråt skrattar vi ju gott åt det tillsammans… ”hur löjlig mamma var” :)

  Min 11-åring är lite ”mjukare”. Drar sig tillbaks när jag blir sådär sur – men återkommer sedan med prakt :)

  Älskade barn!!! <3


 6. *Skrattar* Det är ju underbart med barn =) Å allra bäst när man får skratta åt det efteråt =)

  Jo visst en del människor är inte riktigt kloka synd egentligen…
  Men man kan ju inte göra nåt åt det heller.
  KramKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: