h1

Hurra, Katrin är sparkad!!

oktober 18, 2008

Detta var faktiskt ganska väntat. Och jag ska säga att jag tycker att det är helt rätt. Man kommer ingenstans genom att vara elak mot människor. Och vem tror ni kommer vilja ha henne som programledare efter något sånt här? Typ ingen, smart sätt att börja sin  karriär på. Fast jag måste säga att jag har aldrig haft speciellt smarta tankar om henne innan och detta typ bekräftade ju allt man tyckt om henne tidigare. Anledningen till att hon fick sparken var för att hon anklagde birro för judehat i sin blogg. När jag nu på morgonen skulle gå in och läsa i hennes blogg är den raderad. Så förhoppningsvis slipper vi henne i bloggvärlden med framöver.

Det är vanligare med människor som strävar efter att vara älskade av alla, men Katrin går mot strömmen och gör allt för alla ska hata henne. Det är ju lite märkligt, ingen vill väll vara hatad. Att hon blev sparkad för detta tror jag personligen bara är en liten sak i raden av varför. Bråken som varit tidigare i veckan måste vara en bidragande orsak till varför också.  Katrin lämnar ingen åsikt om hur hon ser på saken utan flydde ut till sin bil inatt. Men trots allt skulle det ändå vara spännande att se hur Katrin ser på saken.

Annonser

5 kommentarer

 1. Intressant reflektion. Läs hela den ocensurerade sanningen om Katrin här:

  http://beiersdorfbloggen.blogspot.com

  /Klaus


 2. Bra att sådana personer inte ges mer utrymme i TV.


 3. Ja ännu bättre hade det hela vart om det som aftonbladet skriver vore sant =)

  Kanalchefen på TV 400 säger själv att hon inte fått sparken men att dem skall ha ett möte om saken i helgen nu. Hoppas han fattar vad resten av oss insett. Katrin skall bort.

  Hoppas du får en fin lördagskväll nu Kram Linda


 4. […] Andra bloggar som skriver om hennes elakheter:  * Bimbo Boy  *  *  Tyskungen 1 och 2 * Annarkia * * It´s my life * Blackwater * Zvammel * Ina * * Karlssons Retningar * Superkvinnan * Love&Hate * […]


 5. Hon tänker nog lite mer på publiciteten. All publicitet är positiv, man syns. Oavsett budskapet…. Kan vara så hon resonera. Har en vän som är kändis och hon tänker så. Helt sjukt, men publiciteten hjälpte henne ju på traven. Att bli sedd.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: