h1

Graviditetspakten var bara en slump.

juni 25, 2008

En av ungdomarna har gått ut med och sagt att graviditetspakten inte var en pakt utan helt enkelt en slump. Rektorn på skolan hade uppmärksammat problemet när 17 tjejer hade blivit gravida. Vanligtvis är det bara ca 4 år varje år som blir gravida. Men jag tror det mycket väll kan vara en slump, sen är det ju så att skaffa en något skaffar alla det. Och det är ju inget de behöver ha startat en pakt för heller. Sedan hade tjejerna bestämt sej för att hjälpas åt att ta hand om barnen under skoltiden och hjälpa varandra att avsluta skolan. Och det tyder ju egentligen bara på att de skulle vara empatiska mot varandra. Och det är ju en god egenskap.

Om det nu är såhär, hur det egentligen ligger till får vi nog aldrig veta. För har det varit en pakt har den blivit enormt nedtystad. Och kanske det från början var en pakt, men sedan ångrade de sej och kom själva på hur dumt det lät och det är ju isåfall bara possitivt.

17-åriga Lindsey Oliver, som intervjuades tillsammans med sin 20-årige pojkvän Andrew Psalidas i tv-bolaget ABC:s program Good Morning America, säger att hon blev gravid av misstag – trots att paret använde preventivmedel.

Och det är ju inget nytt att man kan bli gravid trots preventivmedel, men annars kan de ju bara ha sagt så eftersom det låter bättre. Men som sagt hur det låg/ligger till får vi nog aldrig veta.

Andra inlägg om graviditetspakten

Annonser

5 kommentarer

  1. Ärligt talat, jag fattar inte varför det är en sån stor nyhet? So what om de kom överens om att bli gravida. Tonåringar i USA är ju idioter allihop, vad väntar ni er?


  2. Kakmonstret>> Men jag har inte sagt att det är en stor nyhet. Jag tycker inte att tonåringarna i Usa är idioter!!


  3. Media kan ibland göra nyheter av det som inte var något egentligen…
    Kram och ha det bra i dag!


  4. sen brukar ju tjejer säga att de går på preventivmedel men inte gör det iallfall.. tjejer tar inte barn på allvar nu för tiden.. nog därför det ser ut som det gör


  5. Haha jo visst finns det säkert en och en annan tjej som gör det, likväl killar som vägrar andvända kondom så man kan ju inte dra alla över en och samma kant. Och nej jag tror inte att det är därför det ser ut som det gör.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: