h1

Amy Winehouse bryr sej inte mycket om sitt liv.

juni 25, 2008

Amy Winehouse är lungsjuk, när bilden är ovanför togs hade hon precis blivit utskriven från sjukhuset. Och med det enligt Aftonbladet firar hon med en ciggarett. Jag blir lite förbryllad, tjejen är inte mer än 24 år och så lite rädd om sitt liv. Att hon inte tar sin sjukdom mer på allvar är för mej obegripligt. Sjukdomen kan utvecklas till emfysem om hon inte slutar att leva det livet som hon tidigare har levt.

I augusti 2007 låg Amy inlagd för att ha tagit en överdos. Hon har tidigare haft problem med ätstörningar och deprission. Mer info om henne kan ni läsa här. Att vara kändis medför nog mer psykiska problem än för andra. Även om det är liv de valt själva tror jag inte att de räknat med att det ska bli som det blir när de väll är kändisar. Och därav tror jag att dessa problem som Amy har är väldigt vanliga bland kändisar. Även om det är synd att hon i stort sett kastar bort sitt liv på skit.

Ännu mer tragiskt är att hon faktiskt tydligen inte ens bryr sej om ifall hon dör eller inte. Hade jag fått den diagnosen hade mitt liv varit för starkt, jag hade gjort allt för att mitt liv inte skulle ta slut vid 24 års ålder. Men då ser ju mitt liv betydligt mer annorlunda ut än hennes. På kort tid har hennes kropp förvandlas kraftigt. Man kan knappt tro att det är samma människa..

Annonser

3 kommentarer

  1. Det var det vill jag lova :) Massa chips och dip och jordgubbar. smarrigt värre :D

    http://www.rebeccasblogg.se


  2. Riktigt sexig där på bilden till höger, men nu är hon så mager så det är hemskt :S


  3. Jag håller helt med om att jag själv aldrig skulle kunna göra sådär, men samtidigt tycker jag kopiöst illa om uttalanden i stil med ”hon ‘får’ inte göra så med sitt liv”. Jag kan inte förstå att någon kan bli lycklig av ”live hard, die young”-konceptet, men de enda som har rätt att uttala sig om vad som är bra för henne är väl trots allt hennes nära och kära, inte helt orelaterade fans som egentligen bara kan veta det som skvallerpressen skriver.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: