h1

GraviditetsPakt!

juni 20, 2008

Ett gäng skolflickor i Usa bildade en pakt, de bestämde sej för att bli gravida och sedan uppfostra barnen tillsammans. De har gått till skolsystern och bett om graviditetstest och på de flickor som testet varit negativt på har besvikelsen blivit stor. Man tror att det är filmen Juno som kanske fått flickorna att börja tänka i de banorna.

Visst kan det vara så att flickorna har sett filmen, gillat den och sedan tänkt så. Men jag tror mer att flickorna kommit på det själva. Flickor idag kan själva och de är världen som den ser ut som gjort att det blivit såhär. Ingen uppfostran, ingenting. Utan mer media, det sociala nätet, grupptryck osv.

Det mest tragiska är att det är liv de leker med känner jag. Barnen som sätts till världen behöver en trygg uppväxt, inte en uppväxt och en uppfostran av ett gäng ungdomar som inte är mer än barn själva. Nu framgick ingen ålder på dem men om de kan ingå i en sån ogenomtänkbar pakt tror jag inte att de är mogna att ta hand om barnen som kommer till heller. Och det är väll det mest tragiska..

Det hade varit bättre att de hade njutit av Anne Geddes underbara bilder på bebisar tills de hade varit gamla noga att skaffa bebisar!

Annonser

5 kommentarer

  1. Jag läste också artikeln och förundrades! Barn skaffar man liksom när det är dags eller… Så tänker jag även om många högt älskade barn kanske inte var planerade;-)
    Ha en fin midsommardag!


  2. Barn ska göras med kärlek, inte bara för att man ska visa världen att deras pakt fungerade.


  3. Det håller jag med om.. Riktigt omoget!

    Ja .. säger då det. Riktigt oseriös.


  4. finns kloka ansvarsulla ungdomar också.


  5. […] -Andra inlägg om graviditetspakten- Explore posts in the same categories: Nyheter, Svd […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: