h1

Men ge fan i katten..

juni 19, 2008

En sån här artikel får mej att se rött, blått, grönt. Ja egentligen varenda färg som finns. Hur kan man hata ett försvarslöst djur som inte kan försvara sej så mycket att man misshandlar djuret och sedan skickar hotbrev till ägaren?. Brevet löd..

”Det räckte tydligen inte med varningen som er katt råkade ut för. Nu är vi trötta på att se er lösgående katt ute dag som natt. Se till att hålla den inne eller i lina utomhus. Nästa gång tar vi hand om katten definitivt. Den kommer då att hittas uppspikad på ert förråd”.

Vilka grymt sjuka människor det finns. Man blir så arg! Jag hoppas verkligen att de få tag på den som skrivit lappen. Ägaren till katten älskar ju katten precis lika mycket som en familjemedlem. För en del äldre är dessutom deras katt deras allt. Jag har en faster som bor ensam och det enda sällskapet hon har är sina två katter. Hon pratar ofta om sina katter så man förstår ju att de är precis lika värdefulla för henne som mina barn är för mej. Det är ju hennes barn..

Katten i denna artiklen hade blivit väldigt illa misshandlad och fått operera sej. Man undrar ju hur en människa tänker när de ger sej på och misshandla en katt på det sättet. Om de inte gillade att katten sprang lös kunde de väll kontaktat ägaren och bett vänligt att ha katten inomhus. Nej fy sjutton vilka människor det finns.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: