h1

(O)Tur?

maj 29, 2008

Yvonne Godwin fick nog! Hennes make var otrogen och hade misshandlat henne under en längre tid. Det gjorde för att hennes sista droppe rann över. Hon bakade en fruktkaka med råttgift i hopp om att mannen skulle dö. Om inte att han skulle bli riktigt sjuk. Men den dosen räckte inte för att ha ihjäl honom. Han överlevde (o)turligt nog. Men när domen skulle fällas slapp hon fängelse, hon fick en dom på 12 månaders villkorlig dom. Dosen hon gett honom var så liten, den var alltså inte dödlig, därav domen. Detta hände givetvis i London, men skulle mycket väl kunna hända i sverige. Hade han vetat det han vet idag kanske han aldrig slagit henne, ännu mindre varit otrogen. Men å andra sidan kanske det smidigaste hade varit att lämna honom redan vid första slaget. Inte ens jag är så naiv att jag tror att det är så lätt att lämna sin make när han misshandlar. Men önskar att det vore så lätt.

Egentligen en mycket tragisk historia, kanske var hon tvungen att förgifta honom för det var omöjligt för henne på olika sätt att lämna honom. (spekulationer). Det fanns ingen vinnare i detta fallet.. Ser man det ur bådas synvinklar så överlevde han och hon gick fri. Som det kan gå..

Smaka någon?

Annonser

3 kommentarer

  1. Visst är det djupt tragiskt att det ska behöva gå så långt. Att kinnor inte har orken, styrkan och modet att gå medan tid ännu är… Men det innebär inte att jag tror det är lätt…


  2. låter som en dålig Harlequinroman hehe, hon ville nog inte döda honom enegtligen, annars hade nog nog öst på ordentligt och inte mesat ur. Undrar vad han kommer göra med henne nu – det sägs ju att hämnden serveras bäst kall.Och sådana idioter lär sig aldrig – tro mig, jag har haft en sån, jag vet.


  3. Usch ja vad människor hittar på….håller nog med ovanstående. Han han misshandlat henne och hon försöker ha ihjäl honom, OCH sen misslyckas…illa.
    Payback´s a bitch!

    Vad händer för dig i helgen då….i soooolen/

    KramKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: