h1

Ännu ett tidigt liv har lämnat oss från världen..

maj 25, 2008

Nu kan föräldrarna få frid och koncentera sej på sorgarbetet. Jag måste säga att det fallet är inte jag så insatt i. Jag är ganska mätt på mord sedan lilla engla blev mördad. Det har hänt så mycket på så kort tid att man inte orka läsa om alla hemska saker som händer i sverige. Men nu har polisen iallafall funnit 19 åringen som varit försvunnen. Vilket otroligt hemskt.. Men det som är bra är att de misstänkta gärningsmännen iallafall sitter bakom lås och bom. Mord är något som är väldigt hemskt.. Och jag funderar på de som begår såna brott. Hur mår de egentligen efteråt eftersom de berörvar någon annan människas liv. Hur kan man ens vilja leva vidare efter att ha gjort en sån sak. Man måste ju försöka intala sej själv att man inte gjort det, eller inte ha något samvete alls.

Iallafall… Nu är det skönt att kroppen är hittat och föräldrarna kan försöka gå vidare.. Hur man nu ens gå vidare efter en sån sak..

Kroppen hittades i en gödselbrunn mellan skara och skövde. Feel the blog undrar vad ett liv är värt? Och jag hade samma tanke, ett liv vart förövarna tyckte var så lite värt så de kastade han bland ren skit. Hur kan man vara så samvetslös.. Hoppas de som gjort detta får ett långt straff..

Annonser

2 kommentarer

 1. Hmmm… – i o f s så har Du helt rätt i allt det ovanstående, verkligen…

  Dock – personligen så skulle jag också vilja se att dom MaktElitare i världen, som med sin Banking – http://www.heising.dk/content.asp?Id=258 – styr hela världen i dags dato ekonomiskt = politiskt – och som är grundorsaken till att ett barn var femte minut svälter ihjäl helt i onödan – skulle kunna drabbas av någon påföljd för det stupida vansinnet.

  Måhända skulle då den lämpligaste påföljden för sådant barbari kunna vara att dom själva fick ”nöjet” att svälta ihjäl ?

  Ha det… :-) /önskar MedMännisko-vännen Josef


 2. Och är det så att han blev mördad för att han vittnade i en rättegång och berättade sanningen är det här ännu förfärligare.Det ger signaler till andra som ska vittna att det är förenat med livsfara och polisen inte har möjlighet att skydda vittnen.
  Fy fan!

  Sänder många tankar till familjen, som säkert i detta nu också känner en stor skräck för sina egna liv.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: