h1

Tjocka poliser!

maj 22, 2008

Svd skriver idag att poliserna i Moçambique är för tjocka, de orkar inte fånga några kriminella pga deras vikt. Artiklen i sej är ju lite små rolig. Kanske inte direkt en nyhetsartikel som folk vill läsa, men jag fastnade för den och läste den iallafall. Löpning och träning kommer nu poliserna att få genomföra. Det jag undrar är OM man nu väljer ett sådant yrke kanske man vill själv vara vältränad. Men kanske det är som på polisfilmer att polisen sitter i bilen och äter munkar hela dagen och då kan det ju inte bli ett annat resultat av det hela.

För övrigt tycker jag väll att man få se ut hur man vill, tjock eller smal. Men det är klart att det är ju en förutsättning att man klarar av det jobbet man valt.

Citerar Svd:

Enligt inrikesdepartementet lever vissa momoçambikiska poliser ohälsosamma liv – de dricker för mycket och röker för många cigaretter. Och allt för stora magar och för mycket fett gör att poliserna rör sig osmidigt och är för långsamma, menar politikerna.

Och det är klart det kan ju bli ett problem, kan inte polisen göra sitt jobb svämmas det väll över av kriminella och ett sådant samhälle vill väll ingen ha. Så ut och rör på er poliser!

Annonser

One comment

  1. dom måste ju vara i form. Det är deras jobb så att säga.. Man får vara tjock eller smal, det väljer man själv. Men har man ett fysisktkrävande jobb så får man se till att vara i form :DKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: