h1

Advokaten som bara gör sitt jobb!

april 17, 2008

Är det något vi människor har svårt för så är det att skilja på person och person. Att inte dömma andra. Englas mördare Anders, hans advokat hotas nu till livet och jag undrar. Vad har han gjort mer än gjort sitt jobb? Han kan ju inte ta ansvar för vad hans klient gjort. I Sverige har vi detta rättsystem, där är alla somgjort något brott berätigade till en advokat. Visst sedan måste det vara svårt att vara advokat till en sån som Anders, men han har ändå rätt till en och hans advokat kan ju inte rå över att Anders mördade Engla. I många fall kanske man inte gillar sitt jobb men ändå är tvungen att göra sitt jobb eller gå till jobbet. Men nu blir Anders advokat dömd precis likadant som Anders. Anders har gjort sej rätt till att bli dömd av andra människor. Hans dom från andra människor går nog inte göra så mycket åt. Men hans advokat som bara gör sitt jobb, han kan inte rå för att Anders mördade Engla. Men hans jobb är att försvara honom ändå.

Visst har Anders begått ett fruktansvärt brott, Men det är Anders det. Inte hans advokat!

Annonser

5 kommentarer

  1. Ja, jag håller med. An advokat måste ju få göra sitt jobb, hur vidrigt han än säkert även själv känner att det är, utan att fo hot mot sig!
    Vem vill bli advokat annars?


  2. God morgon! Hoppas verkligen solen hittar fram även hos dej:))


  3. Så sant! Det är väldigt infantilt att beskylla och hota honom, tycker jag.

    kramar


  4. Godmorgon! Ibland blir man nästan rädd över hur dumma eller underbegåvade människor kan vara, som inte kan förstå och skilja på att advokater gör sitt jobb.Ha en jättebra dag!


  5. Precis min tanke när jag läste om det i morse… Hur dumma är folk egentligen??? De kanske önskar sig ett samhälle där vi lynchar och dömer folk godtyckligt….Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: