h1

Ännu en sexsekt!

april 10, 2008

Aftonbladet skriver om ytterligare en sexsekt idag. En sex på 7500 medlemmar. Det hade varit en 16 årig flicka som slagit larm efter att ha tvingats att gifta sej med den efterlysta Dale Evans Barlow. En gammal äcklig gubbe, med honom fick hon ett barn på 8 månader och är gravid igen. Jag vill inte ens veta hur många såna här sexsekter som finns som vi inte vet om. Sekter som aldrig blir upptäckta. En tidigare medlem berättar om en brudsäng i templet som vuxna män ska ha använt för att ha sex med minderåriga flickor direkt efter bröllopsceremonierna, rapporterar CNN.

Jag tycker det är sjukt det där här med sekter, men samtidigt så fruktansvärt intressant på något konstigt sätt. Sekter som vi känner till som är vanliga är bland annat Jehovas Vittne och Livets ord. Men de verkar tämligen harmlösa om jämför med de sekter som finns.

I det här huset har sekten hålls till. Lite skrämmande byggnad om jag får tycka till.

Annonser

4 kommentarer

  1. Det är sjuk, sjukt, sjukt! Det finns liksom inga ord för det. Hur kan så många människor bara gå med på detta? Visst att man föds in i det och att det är svårt att gör uppror, men att frivilligt gå med… NEJ! Religion är oerhört intressant. Jag fängslas av det många sätt. Men sekter vill man ju nästan inte kalla för religion. En religion ska ju vara något fridfullt, vacker och andligt inte gamla gubbar som förgriper sig på barn.

    Och varför, varför, varför är det ofta sexuella aspekter med i sekter? Varför är det plötsligt lika viktigt som att ”lovsjunga” Gud? Och varför hålls det hemligt? Varför är det inget som de gamla gubbäcklena kan stå för när de nu måste utöva det? Jo, för att de vet att det är fel.


  2. Ja, fast det blev inte så mkt sol som det såg ut som imorse, lite sol å mkt moln tyvärr.
    Ha en bra kväll.


  3. jo sjukt absolut, men ordet sexsekt är otroligt massmedialt och kommr knappast att skapa en vettig debatt runt detta…


  4. Ha en bra fredag!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: