h1

Tror inte djuren är skapta på samma sätt som människorna.

april 27, 2007

Jag är inte överkänslig och jag är inte pryd heller. Men detta med sexdockan för hundar går över min gräns för vad som är ok. Även om det finns översexuella hundar tror jag att hundar eller djur klara ut det där på egen hand. Jag tror inte vi människor behöver hjälpa till på detta sättet genom att köpa sexdockor till hundarna. Jag tror att det ligger i deras natur att fixa det själva. Jag tycker faktiskt till och med om jag ska vara ärlig att det är en smula äkligt. Kanske jag inte har ett öppet sinne för nya saker. Men gränsen går faktiskt där. Även om min första tanke var att jag skrattade för att det var så sjukt. Men sedan när jag började fundera lite är det inget jag skulle kunna tänka mej att köpa till min hund och blir faktiskt en smula småäklad över att vi människor ska hjälpa våra hundar med deras sexproblem.

Nu har jag inte sett en hund som är så pass översexuell att de skulle behöva en sexdocka för att stilla sina behov. I stylish dogblog tycker ägaren att man kanske skulle ha ett mer öppet sinne för detta. Men jag kan inte ha ett öppet sinne för detta hur mycket jag än tänker på det. Tyvärr, ledsen. Men min gräns går nog där tycker jag. Men och andra sidan förstår inte jag detta med uppblåsbara barbara heller, för jag antar att man kan dra det över samma gräns. Jag vill iallafall tro att hundar inte är som vi människor och skulle behöva hjälp i form av en hunddocka.

De orangea gummifötterna säkerställer att dockan står stadigt under kärleksakten. Dockan är försedd med ett litet hål, som enligt tillverkaren måste rengöras efter akten.
Som tillbehör finns en spray som doftar hona för att ytterligare egga hunden. (Citat ur expressen). För mej låter det faktiskt inte så trevligt, och har svårt att tro att vi människor ska hjälpa till med sådant. Jag tror inte att djur är skapta på detta sättet! 

Andra bloggar om: Hundar, djur, naturen, översexuella,

Annonser

14 kommentarer

 1. men herregud! Vad hittar folk på för saker… Om hundarna för hålla på så där blir de ju ännu mer sexuella eller vad man ska kalla det… och gud vad äckligt!


 2. Johanna: Ja precis sådär kände jag med, Skönt att jag inte var ensam om det :)


 3. Vad är det för jubelidiot som kommit på det. Hundar ”rider” också på varandra av rangskäl..inte bara för att dom ska para sig. Herrejösses…det bevisar ju ännu mer att vissa människor inte bör ha hund eftersom dom uppenbarligen inte förstår att det är ett djur…ingen människa!!!


 4. ~M~: Nej jag förstår inte heller detta faktiskt. I mina ögon låter det helt sjukt och en smula pervest med för den delen :O(


 5. Håller med dig! Där går helt klart min gräns. Tror att hundar sköter det bäst själva och att vi människor ska uppmuntra dem till lek och lydnad istället.
  Trevlig helg!


 6. Frida: Ja jag tycker nog att det är våran uppgift, inte hjälpa dem med den sexuella biten liksom :)


 7. Jag håller med, det är äckligt på mer än ett sätt!


 8. Fullständigt korkat är min kommentar. Det värsta jag har hört på länge.
  Blä, bu och fy vad uselt!


 9. Detta var bland det sjukaste jag hört…..Ska de ta fram en katt också, för att ”tillfredsställa” alla hankatter? Idiotiskt, jag hoppas idén floppar och blir ett platt fall.


 10. Jag har svårt att förstå varför du säger att jag tycker att man ska ha ett öppet sinne när det gäller dockan för hundar. Jag har ju definitivt inte tagit någon personlig ställning om jag är för eller mot dockan, den kommentaren är formulerad som en fråga till läsarna. Om du är så intresserad av vad jag personligen tycker om dockan, kan jag säga att jag varken tycker bu eller bä – jag har helt enkelt inte tagit ställning till det! Over and out!


 11. *SUCK* man slutar ju aldrig förvånas….


 12. har ni funderat på att det kanske är en sån där sak där man samlar upp sperma för att ha till avel?


 13. Yezz: Läste du artiklen?


 14. Hehehehe! Jag sökte på mitt nicknamn och kom in i det här inlägget… Det roliga är att jag ju inte har skrivit i detta inlägg hos dej, utan ett annat inlägg… ?!?!??

  Bara för att jag hittade in här igen så måste jag ju kommentera denna grej…
  Jooo det här påhittet är helt sjukt då hundar rider på varandra – oftast i dominans-syfte.

  Någon nämnde avel och jooo det är precis så här det går till inom hästavel!
  Hingsten hetsas med doftsprayer eller ett brunstigt sto och får jucka på en atrapp av ett sto, och utlösningen hamnar i en behållare som sedan skickas iväg till någon köpare som får inseminera stoet…
  Jag tycker att det är taskigt, men det är så här det görs…

  Såg en dokumentär om vilda djur i Canada där dom hade förbjudit jakt på bla. älgar och björnar…
  Älgarna kom in i hyreshus- och villaområden och under parningssäsongen så kunde man få se älgar stå och jucka på träbockar eller sådana där brunnar med ett tak över… Såg rätt lustigt ut, men säkerligen inte kul – varken för djuren eller människorna!

  Hur som helst – Ha det gottis!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: