h1

Jag har alltid varit öppen av mej..

april 26, 2007

Alla människor vill inte en väl, så är det och så har det alltid varit. Och om man då blir för öppen och glömmer bort att alla människor inte är goda kan det orsaka problem. Men jag är en människa som aldrig lär mej på den fronten. Ett exempel på internet om just det problemet..

Jag har fått avsluta min blogg ett par gånger och byta blogg pga av att jag har varit för öppen och att andra människor har andvänt det imot mej sedan på ett elakt syfte. När jag startade denna bloggen så lovade jag mej själv att aldrig bli så öppen igen. Men jag har redan brustit på det planet både en och två gånger, Men det är ju jag. Ingen menning att sitta på en blogg och låtsas att man aldrig mår dåligt och att vissa dagar blir minnerna för mycket. Även om jag lovar mej själv att aldrig mer vara öppen för människor som jag inte känner brister det. För jag är en öppen person, en sårbar öppen person och det gör det lättare för andra människor att skada en. Tyvärr är det så..

Jag har varit för öppen mot vänner som sedan inte varit mina vänner och andvänt det imot mej på ett elakt sätt. Men ändå har jag förlåtit och gjort om samma misstag igen med många av mina ”gamla” vänner. Jag tror på att människor är värda en andra chans, jag tror människor kan förändras och det har jag många gånger fått lida för. Även om man skulle lärt sej något av det så gjorde man inte det utan gjorde om samma misstag igen.

I denna bloggen har jag varit öppen, men det finns så mycket som jag skulle vilja skriva om ibland, men då biter jag mej själv i tungan och struntar i att skriva om det. I denna bloggen har jag varit öppen med hur jag känner, men inte på samma sätt som i de förra bloggarna. Denna bloggen är precis så öppen som jag vill ha den. Och för många andra kan det verkar som jag är jätteöppen, men då har de inte läst min gamla blogg, då är denna bloggen väldigt inlåst mot den andra. Det är enorm skillnad, denna gången skriver jag om saker som jag har bearbetat och som inte kan andvändas imot mej på ett negativt sätt och även om det skulle göras det, så kan det inte såra mej!

Annonser

6 kommentarer

 1. […] en blogg ska man få skriva av sej.. I mitt förra inlägg skrev jag om öppenhet, och ibland kan det ju få en oanad betydelse, som när Jonas blev nekad sitt jobb för att de hade […]


 2. Tråkigt att du fått avsluta bloggar pga. att det slår emot dig. Självklart ska inte en blogg avgöra olika saker, som ditt ex på jobbsök.
  Även om bloggar kan räknas som offentliga dagböcker..
  Ha en fin dag, kram till dig


 3. Det finns alltid dom som inte tål att se ett hjärta som lever…som ditt gör.

  Det bästa vore bara om du kunde strunta i dom, men jag vet, det är inte alltid så lätt.
  Kramar från mig.
  Hoppas du inte blir bortskrämd härifrån nu. Jag gillar dig, och att du vågar uttrycka dig, inifrån dig själv.
  Man vill ju inte ha att göra med en ”fejk” ;)


 4. Jag tycker det är viktigt att man kan skriva det man vill och bli respekterad för det. På expressens blogg har det varit en del märkliga påhopp och elaka kommentarer. Tycker det är konstigt för gillar man inte det man läser är det ju bara att sluta.
  Hoppas du kan behålla denna blogg!
  Ha en bra kväll!


 5. Nääää, alla männsikor är inte goda. Absolut inte! Är sj’älv drabbad av något mindre trevligt just nu och jag inser att bloggvärlden är full av fler ruttna ägg än man kan ana.

  Hoppas du kan ha din blogg kvar fortsättningsvis för visst har man rätt att skriva om vad man vill bara man inte sårar och skadar någon annan. Ska man skriva om någon annan så bör den åtminstone godkänt det, särskilt om det berör barn.

  kram Glimma


 6. Jag tycker om dig och din blogg och hoppas att du vågar ha den kvar länge till!

  Jag har utmanat dig på min blogg och en av frågorna i utmaningen är vad man inte förstår. På svaren skrev jag mest triviala saker, men en viktigare sak jag inte förstår kom jag på just nu. Jag förstår inte varför en del människor kan och vill se ner på andra och göra någon illa med flit!

  Kram!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: