h1

Nödlandning för mac donalds mat.

april 18, 2007

Vet inte om man ska skratta eller gråta när man läser att en helikopter har nödlandat för att äta på Mac donalds av alla ställen. Ja det kanske är att tänka på att äta innan man sätter sej i en helikopter och ska flyga iväg. Men gillar iden, vi har ju drive in och de kan ju också ha drive in på deras speciella sätt. Men polisstyrkan som fick rycka ut för de trodde det var en nödsituation kanske inte är så glada.. Eller det kanske just det de är. De kanske fick sej ett gott skratt och ett minne att bära med sej för livet. Men de måste varit hungriga alltså om man ens kan komma på iden att nödlanda för Mac donalds skull.

Helikoptern var anlitade av ett elbolag för inspektion av elledningar, men de hade visst annat att inspektera, nämligen Mac donalds hamburgare.. En smula små roligt faktiskt..  Och en anning idiotiskt kanske.

Andra bloggar om: Utryckning, polis, Mac donalds, helikoter,

Annonser

8 kommentarer

 1. Asg… ja herregud.. jfan va sugen jag blev på Mc Donalds nu. Vill ha! …

  kram


 2. Twilight: Ta helikoptern! :)


 3. herre gud vilken story…. ursäkta om du mådde illa av mitt inlägg!


 4. ja jag gör det ;)


 5. Visst är det lite roligt. Men jag fundera på hur de gör med p-boten eller kanske det blir någon annan form av böter. Fast varför det.

  En helikopter borde alla ha, smart och enkelt! :)


 6. Det är visst avsett för hungriga helikopterresenärer om man tittar på satellitbilderna från den aktuella platsen… Ett stort gult M syns på satellitbilderna… sjukt kul!


 7. Jag vill bara tydliggöra att det inte alls rörde sig om en nödlandning, utan en person som trodde att det var det kontaktade polisen. Det var en helt vanlig landning för lunchbreak. Restaurangen låg längs rutten så varför inte?Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: