h1

Fadde häktad!

april 18, 2007

Jag gick in på Carolangels blogg och läste och hon hade hört på radion att fadde hade haft dumma saker för sej så jag blev så nyfiken. Jag var tvungen att gå in på aftonbladet och se ifall de hade skrivit om det och mycket riktigt hade det. Fadde anhölls igår för riktigt grova ekonomiska brott. Och samtidigt som fadde fick åka till häktet genomsöktes han och Linda rosings hem. Hur är det med familjlyckan och kärleken nu då Linda? Det var ju inte länge sedan det stod om i tidningen att Linda och fadde skulle gifta sej. Det har varit ett tillslag som ska ha planerats i veckor enligt ekobrottsmyndigheten och polisen.

Han är misstänkt för grovt skattebrott, grovt bokföringsbrott och grovt försvårande av skattekontroll. Det är ju faktiskt inga dåliga brott om jag får tycka till. Vad är det man brukar säga, Mycket vill ha mer. Nu vet jag iofs inte hur tät han var sedan innan, men kan ju inte tänka mej att han levde på vatten och bröd. Och under husransakan ska visst en pistol hittats som inte fadde har haft vapenlicens för. Det där tror jag är väldigt vanligt faktiskt. Att det finns mer av dem som har vapen hemma som inte de har lincens för. Linda Rosing är därimot inte misstänkt för något brott. Undra om hon vetat om vad hennes kära fadde har sysslat med? Exakt samtidigt som Darwich greps slog polisen till mot en profil i Stockholms krogvärld. Den 38-årige mannen, som äger ett vaktbolag vars vakter står i dörren till flera av Stockholms innekrogar, är misstänkt för samma brott som Darwich.

Ojoj, vilka kretsar säger jag bara. Tur man inte lever i de kretsarna. Men det ska bli intressant att se hur det blir med Linda och faddes bröllop här framöver och hur många snyft artiklar vi får läsa från Lindas sida. Linda vill heller inte kommentera det som hänt och säger bara enkelt. -Det får ni fråga fadde om-.

Andra bloggar om: Linda Rosing, Fadde Darwich, ekonomibrott, häktning, husransakan,

Annonser

4 kommentarer

  1. Det tyckte jag Linda gjorde rätt i när hon inte ville kommentera och bara sa: Det får ni fråga Fadde om! Det är väl det enda rätta hon har gjort den senaste tiden. men vi får väl se hur lång tid det tar innan hon kommer ”ut” och berättar en massa!


  2. Eftersom Linda Rosing saknar inkomst och Fadde har fått flackat omkring och ströjobbat sedan han svek sina ”egna”, så kan man ju undra vart alla pengar till Lindas operationer har kommit ifrån. Och när det sedan dyker upp en sådan här sak så börjar man förstå. Det sjuka är ju att Fadde själv i olika krönikor på nätet har talat illa om plastikoperationer och att de bara skall vara till för personer som verkligen behöver dem. Att sedan ta sin egen lilla plastbrud i handen och dessutom betala för hennes operationer är ju höjden av dubbelmoral kan man då tycka.

    Tydligen ska Fadde ha skylt sitt innehav av pistol på Linda. Han ska tydligen ha sagt att det var hennes pistol. Klart som fan han skyller på sin brud när han riskerar 1 år för olaga vapeninnehav. :)

    /KönsKlas


  3. Ja, man undrar hur det ska gå med kärleken? Tur att man slipper ha de deras bekymmer. Är det ok om jag länkar hos mig till din blogg? Trevlig kväll.


  4. en del gör ju vad som helst för lite uppmärksamhet…..;DKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: