h1

Städning och annat skit som tillhör vardagen..

april 13, 2007

Ibland känns det som det kvittar hur mycket man än städar så blir det aldrig riktigt rent. Jag har hållt igång hela denna veckan känns det som men blir aldrig så rent som jag vill ha det. Det märks verkligen att barnen har påsklov och att alla deras kompisar med har påsklov. Och det känns som hela kvaterets ungar är samlade hos mej, det gör absolut ingenting med det blir mer att städa och att städa grundligt en gång om dagen här hemma tycks inte räcka.

Det är skönt när barnen har lov, man kan njuta lite mer av vardagen och bara vara samtidigt som det är oerhört skönt när deras lov är slut och man kan få vara lite ifred. För inte ens på toaletten numera kan man gömma sej.

Idag kommer syrran och vi tänkte vi skulle grilla lite, det blir inte så ofta man träffar henne så det är kul när hon kommer med lillkillen. Grillspett står på menyn här hemma idag och det finns nog inget godare än det i grillväg..

 

Annonser

3 kommentarer

 1. Ja, ajg har varit i huvudstaden sedan i måndags och kom hem igår och har ett hus att ta vara på direkt. Kul när man nyss är hemkommen och sambon varit själv här hemma i flera dagar. barnen har ju jag haft med mig.

  Ha en skön och nystädad helg nu
  kramisar


 2. Låter mysigt med grillning. Visst är det kul när barna har kompisar och de vill vistas hemma hos oss men ibland blir man lite trött på de me. Inget att ha dåligt samvete för, ibland är det bara så skönt att vara familjen. Ha en trevlig helg, Maria


 3. Grillning låter som en GOD idé.=)
  Vi är bara två vuxna nu och iof två vovvar men jag förstår inte hur det kan bli så stökigt.Även om det blir stökigt och rörigt så är det skönt när barnen vill vara hemma med sina kompisar tycker jag.
  Här var det alltid massor med kompisar när mina barn bodde hemma och visst var det jobbigt ibland men det var roligt åxå.
  Ha en skön lördag!
  *Kramilikram*Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: