h1

Max Och Doris Busar!

april 12, 2007

Igår var Twilights här och hälsade på med sin hund. Jag tyckte min hund var liten med hennes var inte större än en kattunge. Man blev så chockad när man såg hennes hund och helt plötsligt blev Max jättestor i jämfört med hennes hund. De fick busa av sej och hade jätteroligt, men mellan varven såg deras rusning faktiskt ganska farlig ut. Men det var roligt att se dem busa.

Mellan Lillaängel tyckte nog det var roligast och hon pratade om Doris hela kvällen sedan. Men tror hon tyckte det var kul för att Twilights hund var så extremt liten. För den var verkligen liten! Ska bli kul om de kan lära känna varandra nu och kan leka när de blir större med. Men då kommer ju Max vara betydligt mycket större än Doris, eftersom han såg fullvuxen ut i jämfört med henne.

Tack twilights för en trevlig dag igår! :-)

Annonser

One comment

  1. J det va verkligen kul att se dem leka igår. Doris hade rivmärke på hela magen igår.. Så lite fight blev det allt. Jag hoppas att de kommer att komma bra överens senare.. Ja Max kommer ju bli jätte stor. men man spg ju redan igår att Doris kunde säga ifrån.- Men det blir nog tufft för henne sen ändå ;)

    Små barn bruakr ju oftas gilla små hundar. Sån var man ju själv när man va liten. Sån är jag fortfarden ;)

    Doris är jju mkt lättare att Bära för Lilla Ängel… Doris hade Lakritsklubba i hela päälsen igår.. ha ha.. kramKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: