h1

Cursed (2005)

april 10, 2007

Cursed är en klassisk varulvsfilm fast i lite nyare modell. Filmen är precis som vilken varulvsfilm som helst, den har alltså inget speciellt, inte mer än att det var roligt att se en sådan film i lite nyare anda. Man missar inget om man inte ser den, men det kan också vara roligt att sett en sådan film i nyare modell. Det är det klassiska skärckfilms stuket på filmen.

Handling: Det handlar om syskonen Ellie och Jimmy som kör av vägen och blir attackerade av en varulv. Sedan blir de smittade och de förstår det inte själva. De känner lukter lång väg och blir mindre och mindre mänskliga. Det är en film som är baserad på collage stuket och det handlar om ett gäng ungdomar. Filmen är helt okej, den är precis som de varulvsfilmer som redan finns, fast denna är nyinspelad i nutid. Jimmy spenderar all sin lediga tid med att studera varulvsböcker och olika internetsajter för att lära sej vad en varulv är och hur den fungerar.

Betyg: 2,5 av 5

Andra bloggar om: Film, recension, varulv, Cursed,

Annonser

4 kommentarer

  1. Såg den här filmen faktiskt förra veckan och jag tyckte inte den var något vidare. Man har liksom sett det förut redan och man visste vad som skulle hända hela tiden.


  2. Delvis:) Är kvar på AB med mitt vanliga trams och kör det allvarliga här. Några jag känner har GRAVtT misstolkat en blogg jag lade och då känns det skit! Kram på dig! :D


  3. Hej du!

    Tycker det är jätteläskigt med såna otäcka filmer, missar ändå hälften när jag inte törs titta…

    Tack för kommentar, avslöjar inget :)


  4. Skriver en till kommentar, får se om min bild syns nu… :)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: