h1

Söndagen den 8 april!

april 8, 2007

Nu har snart denna söndagen gått, och denna dagen ägnade jag åt att endast städa, men det är fruktansvärt skönt när det är klart.. För det är först då som man kan sätta sej ner och börja ta det lungt.

Mamma var fortfarande väldigt ledsen över vad som hände igår.. Och det kan man ju förstå. Hon kände att hon kanske blir ännu mer utstött nu när hon sagt vad hon tyckte,

 Men så tycker inte jag att det ska få vara, det är fruktansvärt jobbigt att se sin mamma ledsen, det är jobbigare än när någon annan är ledsen. Iallafall är det så för mej. Man vet inte riktigt vad man ska säga när hon är ledsen, det känns då om nått som om orden inte räcker till.

 Hoppas att det ledsna går över snart, för det är jobbigt att se henne ledsen, att hon ska bli sams med sin mans pappa är ganska uteslutet.. Eftersom han inte vill bli sams och gjort klart det på sms idag.. Men hoppas att hon inte är ledsen så länge till utan att det går över och hon går vidare..

 Annars har denna dagen varit bra, nu äntligen kunde jag sätta mej ner och börja koppla av, Lägenheten är städad och barnen sover SNART kanske..

Lite lugn och ro hade inte suttit fel nu..

Men SNART kanske de sover!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: