h1

Olika sjukhusserier!

april 5, 2007

Sjukhusserier ligger mej väldigt varmt om hjärtat. Och nu för ett tag sen upptäckte jag serien Greys anatomy som jag inte hade sett innan. Och kan inte förstå hur man kan missa en sån bra serie som den. Jag blev precis såld på den serien redan första avsnittet och nu har jag sett framtill säsong 3 avsnitt 14 så nu är jag ifatt avsnitten som visas i sverige, i sverige visades igår säsong 3 avsnitt 7. Och den serien blir bara bättre och bättre för varje avsnitt som jag sett. Det händer alltid något nytt i den. Det är verkligen en serie som man inte kan slita sej ifrån.

Nu har jag börjat titta på serien House Md, oxå en sjukhusserie men annorlunda om jämför med Greys anatomy. Visst house är bra, men inte alls lika bra som Greys anatomy, och frågan är om jag hittar en serie som kommer att slå den serien överhuvudtaget, för den är riktigt bra. House är mer annorlunda, även om det är en sjukhusserie så går den mer ut på att hitta diagnosen, medans i greys anatomy får man vara med under operationer och liknande.

För ett tag sedan var jag helt såld på City akuten men den serien har jag missat en massa av och skulle behöva titta ifatt mej för att kunna fortsätta titta på den. Men den serien påminner ju lite om greys anatomy med. Den serien gillade jag riktigt mycket. Men tyvärr minns jag inte vad den serien heter på engelska, så är det någon som vet det vore jag hemsk tacksam för svar! Den serien finns väll med i hur många säsonger som helst. Den har ju pågått riktigt länge.

Sen har vi ju tredje skiftet, oxå en jäkligt bra serie i sjukhusmiljö även om den med är lite annorlunda då man får vara med ute på olycksplatsen och följa rollfigurena privat. Det var med en serie som jag tittade mycket på förr. Men är osäker om den går fortfarande på tv:n, för det är med en serie jag skulle behöva kika mej ikapp. För det är oxå, och har varit en stor favorit.

Men jag vet att det ska finnas mera bra sjukhusserier men jag kan bara inte komma på vilka det är. Om ni vet om det finns mera sjukhusserier så tala gärna om det för mej så jag får nått mer att titta på! :-)

Andra bloggar om: Greys anatomy, House Md, City akuten, tredje skiftet, tv serier, sjukhus,

Annonser

6 kommentarer

 1. jodå, man kan få vattkoppor två gånger. Det är väldigt ovanligt men det händer! Å min kille verkar vara en av dom… Håller förresten med om att Greys är bra :)


 2. Åh, jag älskar Greys! Började följa den i mitten av förra säsongen ungefär och blev fast på en gång! Jag brukar inte vara så förtjust varken i att följa serier eller i specifika sjukhusserier- men nu är jag fast :)!

  Glad Påsk!


 3. Älskar Greys Anatomy. Har följt serien sedan den började.


 4. hej!
  Jag är också ett STORT cityakuten-fan. Serien heter ER på engelska (emergency room). De nya avsnitten e sjukt bra.

  /bbeccy


 5. Bbeccy: Åhh tack så mycket, nu vet jag vad den heter då :)


 6. Bra skrivet, finns många sjukt bra sjukhusserier. Jag älskar House, men jag kan förstå att den kanske är intressantare för folk som jobbar inom vården, med sitt fokus på att ställa diagnoser och sånt. Sen är House så härligt asocial och sarkastisk :-)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: