h1

Linda Rosing gifter sej!

april 5, 2007

Linda och fadde är nog det paret som har mest svårt att bestämma sej för om de ska vara tillsammans eller inte. Nu är detta 3:e gången de hittar tillbaka till varandra. Efter att ha varit förlovade 2ggr innan så ska de nu gifta sej om 3 månader. Vad är det som gör att de tror att det ska funka denna gången? Ingenting förmodligen, men det är ju bara att önska dem lycka till.

Första gången höll det ungefär ett år, och andra gången höll det med bara ungefär ett år. Och nu har de funnit varandra igen och ska dessutom gifta sej. Jag har alltid tyckt Linda varit för mycket. Och hon ska alltid vara så dramatisk. När det tog slut hade då Linda ingen lust att leva längre och åt en massa tabletter, visst kan det vara sant men det låter dramatiskt.

Fadde friade med 1000 röda rosor, vem skulle inte vilja ha 1000 röda rosor och ett sådant frieri, men med någon som man är säker på att det ska hålla med då kanske. Och va hade inte dessa rosor kostat. Linda är iallafall överlycklig, det var hennes högsta önskan säger hon till aftonbladet.

Nu ska hon bara vara fru darwich säger hon.. Ja och förhoppningsvis har hon så mycket att göra så vi slipper läsa om henne i tidningen ett tag framöver!

Andra bloggar om: Linda Rosing, Fadde Darwich, giftemål,

Annonser

5 kommentarer

  1. där ser man…


  2. Det borde ju finnas viktigare saker att skriva om än en korkad bimbo! :-)


  3. Ingela: Ja det håller jag verkligen med dej om!


  4. suck!! har tröttnat på henne hon är bara för mycket. hon är ju helt blåst


  5. […] familjlyckan och kärleken nu då Linda? Det var ju inte länge sedan det stod om i tidningen att Linda och fadde skulle gifta sej. Det har varit ett tillslag som ska ha planerats i veckor enligt ekobrottsmyndigheten och […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: