h1

Snälla låt bli barnen, gör dem inte illa..

april 3, 2007

Varför torterar man barn? Jag kan inte förstå det. Och historien om Bobby gick väll ingen oberörd. Det har nu kommit en ny lag, men i mina ögon borde den lagen vara självklar. Den borde redan finnas, men den kommer inte att träda i kraft förren första januari nästa år. Varje år mördas i snitt 7 barn under 14 år och nu ska denna lagen komma för att hedra bobbys minne. Så fort ett barn dör kommer en social haveriutredning börjas för att se vad barnet dog av osv.

Jag tror inte någon kommer glömma vad som hände bobby och vad han utsattes för. Det är så hemskt så man tror inte att människor kan göra så. Men tyvärr kunde de det.

Nu står det i aftonbladet om ett annat fall där styvpappan torterat sin flickväns son. Den 6 åriga pojken har skurits, slagits och bränts under flera månader. Den misstänkta mannen är nu häktad. Nu rör det sej inte om livshotande skador, men skadan är redan skedd. Han har förstört ett barns psyke för alltid. Han har gett honom minnen som han kommer att plågas med resten av sitt liv. Han har förstört ett annat liv. Misshandlen har pågått mellan december förra året och till den 12 mars iår. Alltså flera månader av tortyr på ett litet barn, ett barn som inte kan försvara sej själv utan som helt måste förlita sej på vuxna människor.

Utredning pågår och pojken är omhändertagen av socialen.

Snälla LÅT BLI BARNEN! 

Andra bloggar om: Bobby, barn, barnmisshandel, tortyr, socialen, Lex bobby,

Annonser

8 kommentarer

  1. du det där är över mitt förstånd också… hemskt


  2. Ha en bra dag vännen kramis på dig. Ja jag fattar inte heller hur man kan behandla barn så illa.


  3. Fruktansvärt och hemskt – man finner inga ord för hur grym en människa kan vara mot ett barn. Barnet kanske inte fick livshotande skador, men fick nog mest troligt ett livslångt trauma av allt detta!!!


  4. haha, din dotter kanske kan klippa mig nästa gång. Ska vi säga om två månader? =)


  5. Fy fan säger jag bara.. Spottar på såna skitar.. jäval kräk är va de är.. man lägger fan inte en hand på en unge… Idioter.. Sjuak mäniska..äckliga kräk.. monster..


  6. Ja, herregud vilka sjuka jävla människor.


  7. Ja usch så hemskt. Förstår inte att det kan finnas människor som torterar barn sådär! Stackars barn alltså som alltid kommer att bära med sig de här fruktansvärda minnena.


  8. jag tror att vissa barn har en fruktansvärd uppväxt som gör att dom måste ta igen det på andra..Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: