h1

Presentation av Lillaängel.

mars 28, 2007

Presentation av Lillaängel:

Lillaängel blir 3 i maj. Hon är den som varit vild, det är henne jag misstänker att jag kommer få problem med. Mamma säger att det är jag själv upp i dagen. Och isåfall kommer jag veta vad mamma fick uppleva med mej. 3 ggr på 2 veckor var mamma med mej inne på akuten och sista gången frågade de mamma om hon misshandlade mej. :-)

Precis sån är lillaängel, hon är inte rädd för nått och allt ska provas och klättras på, det lillaängel inte har upptäckt är inte värt att upptäcka. Hon fick all den energin som inte storaängel fick, de är så extremt olika så man kan inte tro att de är syskon till sättet. Lillaängel är mer spontan än storaängel, det kommer spontana saker från henne hela tiden.

Hon har verkligen en egen vilja och kan bli riktigt arg om hon inte får som hon vill. Hon är väldigt bestämd och har hon bestämt sej för en sak så är det så. Sedan är hon väldigt mammig, det är bara mamma som gäller. Hon kan vara gosig om hon vill, men mesta delen går hon mest sin egen väg. Hon är väldigt uppfinningsrik och det gör det svårt att tillrätta visa henne om hon väl bestämts sej för en sak.

Sedan är hon en extrem djurvän, hon leker hellre med katterna och mormors hundar än med andra barn. Djuren är hennes vän och med dem kan hon plocka med i flera timmar om hon vill. Att sitta stilla har aldrig varit hennes starka sida, utan hon är mer på väggar och tak än på golvet. Men ändå har hon en fruktansvärd charm, det är svårt att inte tycka om henne och det är otroligt svårt att bli irriterad.

Lillaängel har därimot en ständig trotsålder om man jämför med hennes syster, hon retas och kivas hela tiden. Och när storaängel vill vara för sej själv är det extra roligt att reta henne. Lillaängel är en härlig unge med en enorm vilja, en starkare vilja än vad som är bra för henne. Fortsätter hon såhär så kommer hon att ha tålamod till att klara av världsproblem. Hon ger inte upp i första taget.

Hon klagar aldrig utan finner sej i det mesta. Utan att ha säkerhetsbälte på sej i bilen kanske för då slåss vi i säkert 5 min innan hon ger efter och låter mamma vinna…

Annonser

3 kommentarer

  1. Vad roligt att läsa presentationerna av änglarna. Jag är mest lik din stora ängel :)


  2. Johanna: Ja jag tänkte ni kanske ville veta mer om dem :))


  3. Du verkar ha två jätte fina tjejer.=)Olika som syskon ofta är.
    Kul att lillaängel som är en sån djurvän får en liten hundvalp att sköta om.
    De tycks vara vana med hundar dina tjejer så det kommer nog att bli en bortskämd liten valp.=)Har han något namn än?
    Kram!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: