h1

Inga tårar (2006)

mars 26, 2007

Filmen Inga tårar var verkligen värdelös, den är inte ens värd att se. Man missar ingenting i filmen. Menningen och konceptet med filmen är nog att man ska bli berörd. Men det blir man inte. Mikael Persbrandt är med i filmen, men hans roll är helt fel. Den känns helt fel och han är med väldigt lite i filmen. Mindre än vad jag trodde att han skulle vara med från början. Jag tror med handen på hjärtat att detta är den sämsta film han gjort. För inte ens han berörde i denna filmen. Hela filmen känns en aning fantasilös.

Handling: Det handlar om Magnus som vill samla hela familjen till ett familjefotografi när hans mamma fyller 75. Och när han letar foton på familjen kommer en hemlighet upp som han inte visste om. I hela filmen blir det tillbaka blickar ifrån när Magnus var liten och hur han blev behandlad av sina föräldrar. Han bearbetar sitt barndom som vuxen och hans bakgrund är hemsk. Men de har inte fått den till att beröra i filmen. Filmen pendlar mellan nutid och dåtid.

Filmen är inte bra och den är inte alls värd att se ens en gång!

Betyg: 1 av 5

Andra bloggar om: Film, recension,Mikael Persbradt, Inga tårar, familj,

Annonser

2 kommentarer

  1. Halo! jag tycker inte den va så jätte dålig faktiskt! ok, så bra va den kanske inte heller.. men med tanke på att den är verklighets baserad!


  2. Elly: Nja jag tycker inte att det spelar någon roll om den var verklighetsbaserad, den var väll som vilken verklighet som helst enligt med :DKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: