h1

22 vattenkoppor bara i ansiktet!

mars 26, 2007

Nu har vattenkopporna på Lillaängel börjat ge med sej, de flesta har torkat och bara några få enstaka i ansiktet kvar som ska torka. Nätterna har varit en plåga hela helgen och även inatt, hon har vaknat massor av gånger och det varit obehagligt för henne. Men man kan förstå det då hela munnen varit full på henne. Hon har haft svårt att äta och tugga. Nu vaknade hon imorse med en ny på läppen, men de flesta på kroppen har iallafall torkat. Jag är väldigt glad att hon fick nu även om det varit jobbigt med tanke på att hon fick så många så hade det inte alls varit roligt för henne om hon fått det när hon var äldre.

Hon har 22 st i bara ansiktet, men då har jag inte räknat de som är i hårbotten eller i munnen. Utan bara i själva ansiktet. Och kroppen den orkar jag inte ens räkna, för det är så många över hela kroppen att det skulle ta tid att få henne till att stå stilla så länge så jag fick räkna dem. Ryggen är värst. Den ser hemsk ut. Så storaängel hade tur med sina vattenkoppor. Hon fick väldigt lite om man jämför med Lillaängel. Men ändå har hon varit jätteduktig eftersom hon faktiskt inte klagar, mer än på nätterna då hon har jättesvårt att sova. Men nu börjar de torka och jag hoppas att hon blir bättre snart och att det inte blir fler än den på läppen nu.

Idag gick Storaängel till skolan för första gången på 2 veckor. Hon riktigt lös av glädje, det kan inte varit speciellt roligt för henne med en vecka med vattenkoppor och en vecka med vinterkräksjukan. Men nu borde det väll ändå inte bli mer sjukdomar utan att vi kan njuta av helgen sedan och det fina vädret. Givetvis med våran nya hundvalp som kommer på lördag med. Något att se framimot :)

Andra bloggar om: Vattenkoppor, magsjukan, sjukdomar, vädret, hund, skolan,

Annonser

5 kommentarer

 1. Satckars liten.. Kul för för den stora att äntligen gå till skolan. Tur att det är så att hon vill int eoch inte tvärtom.

  Ja snart kommer er lilla hundvalp..

  Jag letar fortfande för fullt!

  kram


 2. Twilight: Ja det hade varit jobbigt om hon inte hade velat.
  Du får hålla utkik på blocket varje dag :D


 3. Skönt att ni börjar se ett slut på alla sjukdommar.
  Åh vad jag blir avundsjuk på er som ska bli med valp.
  Här är det nog stopp på vovve fronten nu,två är lagom.=)
  Vad är det för sort?
  Kram/


 4. Helena: Ja det är riktigt skönt, denna månaden har varit jättejobbig med alla sjukdomar. Det är en schäfervalp vi ska hämta, en jättesöt liten en ;)
  Kram


 5. Stackarn, vattkoppor kan vara

  Jag fick mina vattkoppor i första året på gymnasiet, och det blir ju som sagt inte direkt färre av dem ju äldre man blir ;)

  Jag kommer inte ihåg om det var kring 150 eller 250 jag hade i ansiktet när det var som mest (min kära mor roade sig med att räkna de jag hade i ansiktet när hon var hemma och åt lunch) men vi har några bilder från när kopporna har börjat gå tillbaka.. och det är inte särskilt vackra bilder ;)

  Skönt att det har börjat ge med sig lite för henne i alla fall =)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: