h1

Inte mer än människa..

mars 11, 2007

”Det är mänskligt att tänka vist och handla dåraktigt.”

Annonser

9 kommentarer

 1. Så sant som det här är skrivit. Önskar dig ”en alla tiders söndag” och susar vidare genom sajberspaise. Dock kommer jag inte att passera Aftonbladet Blogg denna dag… Vi ses på bloggen! /D.O.B


 2. D.O.B: Nej ab kommer jag inte heller klicka mej in på :)


 3. Kolla din email om en stund. Jag hittade nyss en länk som du kanske kan leka lite med, eller distribuera med ett nytt inlägg. Lek lite med länken, och kolla slutresultatet innan du bestämmer dig för att ge den till andra. Hade jag haft egen blogg, hade jag själv använt den länken du snart får i din Gmail. Skickar länken via mitt vanliga konto ”a@.c, så slipper jag logga in på outsiderklubben. Lämna INTE ut den adressen till någon annan. Det är min privata adress, min ”standard” om man säger så. Kram & Sånt /D.O.B


 4. Allt som människor gör är mänskligt! :-)

  Du… jag såg att du lagt ner din blogg på AB. HIMLA synd tycker jag… Alltså jag förstår din ilska och frustration, men du borde försöka lyssna mindre på aggressiva illvilliga människor.

  Säger de att du är dum i huvudet t ex så ÄR du det också, men bara för DEM. Försök lyssna mer på alla som vill dig väl och som definitivt inte tycker så.

  Låt ingen annan bestämma vart du ska blogga!


 5. Kriss: Nej du har rätt, ja jag ångrar mej att jag raderade den, men egentligen bara för att jag saknar de gamla inläggen jag skrivit! Annars trivs jag bättre här i lugn och ro :)


 6. Jag vet att jag har läst, fast kommer inte ihåg vart… men det stod att det finns möjlighet att få raderad blogg återskapad om man mailar dem. Jag kanske läste det i AB’s regler. Ska kolla sen och återkomma.

  Jag tycker också att det är skönt med lugnen här. Men det är nog bra att ha AB-bloggen ändå så kan man gå dit när man orkar. Skönt också att kunna kommentera vänner där utan att behöva vara oinloggad.


 7. Kriss: Men det är ju bara bloggen som är raderad, inte mitt konto. Så loggar jag in, kan jag kommentera som vanligt där, bara att inte jag har någon blogg. Ja kolla gärna det, för det hade varit jättebra om jag kunde fått tillbaka de gamla inläggen :)


 8. Ahaaa… trodde hela bloggen var raderad. Men det kanske går att få tillbaka dina förlorade inlägg. Det här hittade jag i AB’s hjälpavdelning, så du kan kanske maila dem och fråga:

  //Hur raderar jag min blogg?
  På sidan som heter ”Bloggens inställningar” under ”Mina bloggar” kan du radera hela bloggen. Då kommer bloggen att försvinna, men det du har skrivit sparas i systemet. Du kan däremot inte få hjälp att återupprätta bloggen igen så om du stryker den kan detta inte ångras.
  Jag raderade min blogg av misstag – vad gör jag?
  Skicka ett mail till blogg@aftonbladet.se så ska vi se om vi kan hjälpa dig.//


 9. Hej i stugan! Själv vill jag inte återskapa min blogg, men vill gärna starta upp något nytt. Söker efter något bra ställe med både hemsida/blogg och ”eget” forum. Kanske någon av er kan ge mig ett tips? Passar på att hälsa till LOVE, och även KRISS här, det var längesen jag pratade med henne. En bra tjej tycker jag. Vi ses på Bloggen! /D.0.BKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: