h1

När tillhyggen kommer med i bilden har förhållandet gått för långt!

februari 24, 2007

I ett förhållande kan alla bråka, men när det kommer med tillhyggen i bilden när man bråkar har fårhållandet kanske gått för långt. Kanske man skulle brutit upp långt tidigare innan det händer. För att det inte ska bli som i just detta fallet. Möjligtvis att det var en olyckshändelse och att hon inte alls försökte mörda honom. Och möjligheten finns ju med att han hotade henne med pistol. Men frågan är ju bara hur förhållandet kan ha blivit så? Hur det kan ha gått så långt att de ta till tillhygge när de bråkade. Rättegången tog en oväntat vänding iallafall. Under rättegången fann de varandra igen, och kramades länge och länge.

Lite roligt att läsa och bekräftar ju inget annat än att de älskar varandra fortfarande. Men om de ska leva ihop efter detta är ju en annan sak. Om de klarar att leva ihop efter detta för att inget mer ska hända är ju också en annan sak. Jag tänker att det kanske inte blir sista gången det viftas med knivar eller pistoler under deras bråk. Eller också kanske de lärde sej en läxa. Vem vet?

Det yrkas på 6 års fängelse för kvinnan som knivskar sin pojkvän. Och domen faller den 2 mars. Mannen själv säger att han inte tror att hon visste vad hon gjorde. Hon är 2 barns mamma och inte straffad innan. Men ska bli intressant att se hur domen faller.

Det finns bråk i alla förhållanden, det är normalt mer eller mindre. Men när man tar till vapen kanske förhållandet gått för långt och man kanske ska se sej om efter en lösning innan man skadar varandra känner jag. För jag känner att detta kan inte ha varit det enda hetsiga bråket de har haft, det måste finnas mer i bakgrunden för att det ska ha blivit såhär grovt.

Andra bloggar om: Expressenbråk, Rättegång, Fängelse, Förhållanden,

Annonser

2 kommentarer

  1. Läskigt… Jag blir rädd när jag läser om sånt där… :-\


  2. Kriss: Ja lite läbbigt är det faktiskt. :O)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: