h1

En härlig fredag lider mot slut!

februari 23, 2007

En härlig fredag som börjar lida mot sitt slut. Twilight kom hit på förmiddagen. Och vi slöade mest, från början var det meningen att vi skulle åka in till stan och handla lite dricka och smink inför morgondagen. Men lillaängen vaknade men feber, så vi fick invänta barnvakt åt henne eftersom hon inte kunde följa med. Eller barnvakt, är papporna barnvakt åt sina egna barn? :)

Så sedan for vi in till stan och gick och kollade runt lite, efter det åkte vi och åt en varsin kebabtallrik på vägkrogen. Och den är riktigt god där. Riktigt speciell.. Så nu står vi här med dricka och smink tills imorgon. Och jag hoppas att lillaängel är lite bättre imorgon, för det känns så fel att åka hemifrån och veta att hon har feber. Men sedan var det så länge sedan jag hittade på något och gjorde något utanför hemmet, så det känns som jag behöver det. Och sedan blir det så typiskt att hon är sjuk och behöver sin mamma. Men sedan känner jag mej som en hönsmamma, hon har ju sin hönspappa med. Men ja, samvetet säger emot lite.

Så vi får se hur det blir imorgon, kanske tjejerna får åka utan mej. Och jag som tjatade så på twilight att hon skulle följa med. Man får väll hoppas lillaängel är bättre imorgon. Nu ska jag diska, Twilight har redan gjort halva jobbet, och väntar på att jag ska bli klar här. :)

Annonser

7 kommentarer

 1. Så ni håller på och träffas privat? Vad kul! Bor ni nära varandra?


 2. Kriss: Ja, jag arbetade med hennes kille och sen lärde vi känna varandra genom han.. I augusti ngn gång, så så länge har vi inte kännt varandra…

  Vi bor 12 km ifrån varandra :)


 3. Som man vågar jag inte ens tänka att jag är barnvakt åt mina egna barn.
  Kan man inte bli kastrerad för mindre?


 4. Kriss: Hihi men vi känner ju varandra :)

  dr S: Nej för mindre kan man nog inte bli kastretad hihi :)


 5. Hoppas lillaängeln piggnar till så du o din vän får parta loss ordentligt. Men drick måttligt så det inte blir ”dagen efter söker dagen före”…. Ha det så kul imorgon på er…


 6. Plarre: Ja det får vi hoppas, nej sån är inte jag. Jag tar det alltid lungt med alkoholen :)


 7. Love: TAr de tlungt med alkoholen. ?! Vi får se :) FAst det stämmer nog, sakta dricker du ju..Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: