h1

Jag ska inte ha autogiro som gammal.

februari 18, 2007

När jag börjar bli gammal och man vet att åren är räknade ska jag inte ha autogiro att betala räkningarna med. För jag vill inte bli hittad framför tv, och att det sedan ska visa sej att jag varit död i mer än ett år innan någon hittar mej.

Läste aftonbladet, en man har suttit död framför sin tv i 1 år. Grannarna trodde att han hade flyttat. Bilen stod på infarten och började rosta. Mannen kan ju inte haft några anhöriga, för hade han det, undrar jag verkligen vad de har varit detta året?

Mannen hade börjat bli mumifierad.. En vattenläcka hade gått, och det var så de hittade honom. Men frågan är hur länge han hade fått sitta där innan någon hade hittat honom om inte rörmokarna hade kommit.

Ett lik börjar lukta efter ett tag, men det avtar också efter ett tag, det fick vi erfara när granntanten dog i somras, först luktade det jätteilla, sedan försvann lukten och då blev vi osäkra på om hon dött. När hon sedan hittades efter att vi ringt polisen hade hon varit död i ca 3 mån. Och hon hade med förmodligen haft autogiro. Så hade vi inte ringt kan man undra hur länge hon legat där.

Jag tycker synd om äldre människor som blir ensamna när de blir äldre och åren börjar gå, Det är synd om dem att de inte blir hittade, det är synd att de ska behöva dö i ensamhet!

Annonser

3 kommentarer

  1. jag måste låna en dator jag kunde inte hålla tyst. Allt känns helt galet.


  2. Riktigt sorgligt.
    Jag tror jag får ta och hälsa på min pappa idag.


  3. Jari: Ja det är det, ja ta du en tur till din pappa idag :)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: