h1

Åt bara sallad – dog!

februari 16, 2007

Att äta enbart sallad tror inte jag är speciellt bra. Och nu är det väll mer eller mindre bevisat att man inte kan leva på sallad. Då 2 systrar har dött av att bara äta sallad. Jag förstår inte hur man kan ens vilja vara fotomodell idag. Där är det enorm press på att man inte får vara tjock när man redan är skinn och ben. Ganska tragiskt att se, då de är för smala.

Men nu ska de visst haft hjärtfel med. Men tror att det påverkade att de bara åt sallad. För det är klart att de blivit undernärda av det, då de inte får i sej det de behöver. Deras chef har uttalat sej såhär:

– Hon hade aldrig några problem med maten. Hon bodde hos oss en period i somras och hon åt bra. Det är uppenbart att systrarnas död beror på genetiska fel och inte på vad de åt, säger han.

Och klart att de kan haft det, men tror fortfarande på att det måste hjälpt till om de var undernärda. Synd att det finns så många som går in för att hårdbanta när de redan är smala. Att de inte ser det själva, och att världen är formad som den är. Det är inget annat än tragiskt..

Annonser

4 kommentarer

  1. Du är så deprimerande patetisk


  2. Jadu med, väldigt skönt att slippa vara ensam om det iallafall.


  3. Mänsklig utveckling kan bara ske via kontrollerad fortplantning och en kraftig utvecklig av tekniker för förbättring av DNA.


  4. Daniel: Ja förmodligen har du rätt. Antar att det är så som du beskriver det :)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: